G-ZSTP8QQXVC

Referencer

Laboratorie

”Hvad betyder vi for vores kolleger i dagligdagen?” var spørgsmålet, som jeg hjalp Laboratorieteamet på DTU Offshore med at blive skarpere på.

Læs mere her

,,”At have personlige ledelsesmøder med Rikke har for mig været meget mere værdifuldt, end at gå på diverse ledelseskurser.”

Jeg hedder Nathalie Bitton, jeg arbejder som chefredaktør i Glad TV – og medier og har Igennem et år modtaget ledersparring af Rikke Budden.

Jeg har arbejdet som daglig leder af en større afdeling i mange år, og har måtte lære mange af de nødvendige færdigheder undervejs. Derfor var mit behov for sparring med en kompetent fagperson faktisk ret stort og det blev ikke mindre tydeligt, da jeg lærte Rikke at kende.

Rikke var fra starten utrolig imødekommende, åben for hvem jeg er og utrolig god til at lytte. Sammen formulerede vi nogle områder, hvor jeg manglede sparring på løsninger af konkrete udfordringer, alt fra planlægning til ledelse af medarbejdere, konfliktsituationer og ikke mindst rollen som mellemleder. Rikke har været virkelig dygtig til at holde mig fast i det, vi har snakket om og aftalt jeg skulle afprøve. Jeg er altid gået fra møderne med Rikke med en form for pondus og lyst til at rykke mig selv og mine medarbejdere.

Det fortrolige rum jeg har opbygget med Rikke gør også, at jeg kan blotte bekymringer, frustrationer, men også glæde over successer osv. Det er helt særligt at have et sådant rum, som man jo ikke har i det daglige med kolleger.

At have personlige ledelsesmøder med Rikke har for mig været meget mere værdifuldt, end at gå på diverse ledelseskurser. Og jeg har virkelig aktivt kunne bruge Rikkes erfaring og værktøjer.

Så herfra er der kun gode anbefalinger af Rikke!