G-ZSTP8QQXVC

Ønsker du at inddrage verdensmål eller lede ud fra et grønnere princip, så få hjælp til ledelse af bæredygtig udvikling.

Kender du det, at man har stirret sig blind på et problem og har brug for et ekstra sæt øjne udefra?

Ledelse af bæredygtig udvikling 

At skabe udvikling med bæredygtige metoder.

Den grønne tilgang, verdensmål og bæredygtighed bliver vigtige konkurrenceparametre for danske virksomheder. Ja, er det allerede. Både når det kommer til forbrugernes valg, lovgivningen, der stiller krav om større miljøhensyn i produktionen – samt i rekrutteringsøjemed, hvor unge i højere grad kigger på de grønne aftryk i en virksomhed, når de søger job.

Det stiller nye og anderledes krav til virksomheden, som kan løses gennem bæredygtig ledelse og bæredygtig udvikling.

Facilitering og ledelse af en bæredygtig udvikling i virksomheden er relevant, hvis I står overfor en omlægning til cirkulær økonomi, ønsker at inddrage en eller flere af FN’s 17 verdensmål i jeres arbejde eller har brug for omstilling til mere bæredygtige processer m.v. 

Få hjælp til bæredygtig udvikling, så du holder virksomheden på det grønne spor

Jeg har en uddannelse i ledelse af bæredygtig udvikling, og kan bistå din virksomhed i processer, omlægninger eller forandringer, der inddrager bæredygtighed. Det betyder, at jeg kan hjælpe med forandringsprocesser og udviklingsprojekter ud fra et bæredygtigt perspektiv.

Det er muligt at få hjælp til at lære ledelsen og medarbejderne om bæredygtighedsprincipper og metoder, ligesom jeg hjælper med formidling, udvikling og implementering af bæredygtige initiativer.

Jeg hjælper også gerne med udarbejdelse af ansøgninger til støtteordninger indenfor grøn omstilling eller andre bæredygtigheds-projekter. Læs f.eks. her, hvordan små- og mellemstore virksomheder kan søge midler til investering eller rådgivning til grønne tiltag.

Som konsulent indenfor optimering og organisationsudvikling kan jeg være et stærkt kort i virksomhedens proces mod mere bæredygtige tilgange.

Kom i gang med den grønne dagsorden

 

Jeg hjælper ledere med blandt andet at blive klogere på bæredygtighed og omsætte visioner/strategier til praksis.

For hvor skal man egentlig starte?

Og hvad er vigtigst? 

Hvad gør den største reelle forskel? 

Og hvordan få vi alle med på den grønne dagsorden?

Alt det kan vi tage en snak om, hvis du booker en afklarende samtale. 

Så hjælper jeg dig på vej med konkrete forslag. 

FN’s 17 verdensmål

Verdensmålsikoner er gengivet fra Verdensmålene.dk med informativt formål.
Icons credit: Verdensmålene.dk for informational purpose.

Budden Optimering support the Sustainable Development Goals.

Skal vi samarbejde?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om forandringsprocesser eller er interesseret i et forløb.