G-ZSTP8QQXVC

”Hvad betyder vi for vores kolleger i dagligdagen?” var spørgsmålet, som jeg hjalp Laboratorieteamet på DTU Offshore med at blive skarpere på.

Jeg faciliterede en workshop med fokus på teamets værdier, og hvad de bidrager med til kollegerne i organisationen. Det blev pludseligt synligt for dem, hvor stor forskel de faktisk gør i dagligdagen, og hvor mange områder teamet egentligt dækker. En bevidsthed, der skaber fundamentet for større selvforståelse, – og dermed større trivsel og arbejdsglæde.

 

“Jeg vil rigtig gerne anbefale Rikke til andre. Både fordi hun ledte os igennem denne her succesfulde workshop og fordi hun har bidraget til at motionere mine hjerneceller og nytænke nogle af mine arbejdsmæssige udfordringer”.

Karin Petersen, laboratorieleder, DTU Offshore

Mindmap over værdibidrag DTU Offshore

Visuelt mindmap

For at fastholde denne synlighed for teamet, og dermed også alle kollegerne i organisationen, blev der under workshoppen udarbejdet et mindmap med alle værdibidragene. Denne blev efterfølgende udformet til en poster, der i dag hænger på væggen, og er med til at visualisere teamets styrker og bidrag til organisationen. Det giver god energi. Det var fantastisk at få lov til at gøre en forskel for DTU Offshore-teamet.